.

.

Saturday, May 28, 2011

:: FK.zizan. HAZAMA ::





uiks..! Haih. Aku rasa dah lama aku tak story pasal hero-hero pujaan aku. Sape lagi kalau bukan Farid Kamil, Zizan raja lawak......dann.....HAzama! Wah. Sejak bila aku minat Hazama neh? jeng2... ^___________^ Jum kite story!



yeah. Aku sangat adore giler babeng kat Farid Kamil. Memang adore kowt. Gila bayang! Dulu-dulu aku pernah buat header pixca FK kowt. hehe. Adui. Sebab apa aku minat die? Hensem? Of course lah.! haha. Aku suka tengok dia mase mula2 dye berlakon extra n pegang watak sampingan dalam muvi Prof. Madya Razak tuh. Then, lama-lama, FK jadi hero lak. Aduyai. Lagi la meroyan aku. Dah la berlakon swit-swit je, macho lagi you! Adeh. ==' Dah la tinggi lampai. Aku memang suka lah lelaki tinggi ni. MACAM MR.KOREA i lah! =='




Zizan. Hah..yang ni sebab dia lawak gila weh!.. lawak. lawak dan super duper lawak. Hehe. Alah. Kalau dah minat tuh memang puji kaw-kaw lah an. Ce kalau aku ta suka. Kutuk bukan main...! hehe. Normal lah an. Walaupun Zizan tak tinggi lampai macam FK. Tapi, aku suka! Kalau dah nak suka tuh, tak kira la tinggi ke tak an. ;p Macam MR.KOREA lah. Mata sepet. Dulu-dulu aku tak suka ngat laki mate sepet. Tapi bila dah SAYANG. Lagi sepet lagi suka. Hee~

Ok. Zizan. Dia lawak. Sebab tu aku suka. Hensem? mesti larr.. Hehe. sangat-sangat suka die. Aku sanggup download semua episod MAHARAJALAWAK sebab Zizan...! Dulu-dulu kala tengok Raja Lawak pon sebab nak tengok Zizan..! Hah..gila kan....?


Hazama..! Sebab ape? hehe. Sebab Hazama best gila! Vokal dye..umphhhh! SUPER POWER kaw! adui. Hebat...! Style,,,! Adoi. Adore gila weh..! mantap nak mampos suara die. Skang aku baru cuti dan baru leh tengok Hazama performe macam mana. memang perghhh.....! Masa kat kampus. Aku asyik layan muvi Korea je....hehe. tak sempat nak ushar Hazama. heehe. hensem? tanak cakap. Dia macho...! macho...!



Aku tangkap cinta bila tengok Hazama nyanyi. Sumpah! Style gila. mantap! hahah. Berapa kali aku nak cakap da...:P Pengalaman Hazama join MUH ~ Meet Uncle Hussain ~ memang advantage la kat dia. Dia punya stage present memang tak de masalah. Sebab dah biasa performe depan orang ramai. Depan fans semua an. Memang terbaekk lah Hazama..! Sepatutnya dari AF4 lagi Hazama patut masuk AF kan..? :)



notakaki :: lepas ni mesti banyak aku tulis sal HAZAMA. muntah la korang baca. haha.

1 comments:

Syasya Acing Mitchy said...

sy pun minat FK ngn Hazama ^^

suka sangat tengok dorg ! hehe