.

.

Saturday, July 19, 2014

.Xplore Borneo: geng susah senang .





Seee? Jari jemari dah lama gian menaip. Rasa nak menaaaaaaaaaaaaaaaaaaaip je. haha. Mentangmentang a RPH dah siap sampai cuti rayaaaaaa, bahan untuk murid pun dah readyyy. Online sajo keje cikguuuu. Thehehe.

Orait, second entry for my nota kembara (kononnnnnnn).

Masa berkumpul kat KLIA, time tu dah cuba cam sikitsikit geng Lawas ni. Tp ramai kannn. Biso bonarr lah kalau kau dapat cam semua kan. Dah tu, satuuu keje pulak kau nak pasang telinga dengar nama dorang. Haha. Yang mana tegur tegur jelah aku cam. Dah la pagipagi butaaaaa, subuh kot. Mata tak berapa nak bukak, lagi pulak mood sedih tu banyakkk kan. Haha.

Sampai Miri, kami semua terus ke Limbang naik Mas Wings. Then sampai Limbang baru lah berpecah ikut haluan. Time tu lah kenal muka budak-budak Lawas. 9 gegurl, 8 boboyy. Walaweh. Macam biasa la, nai van, sesi kenal kenal. Kau asal mana aku asal mana, IPG mana major ape sekolah mane bla bla bla. Sembang kencang kauuuu. First time jumpa kot. Time tu aku dah legaaaaaaaaaaaaaaaaa. Boleh buat geng ni. Hihi.



Ni dia, dalam van Pakcik Matusin. Rupanya geng gila gambar jugak kauu. Apa boleh buat, dah nama perempuan kan. Haha. Sungguh. Lega aku. Dapat kawan yang superb okayyy macam dorang. Nextt, aku just fikir macam mana nak cariii rumah. Phewwwww.














next will be the sad story. haha. stay tuned.

have a nice day ahead guys.


#prayforMH17



2 comments:

ahsfantasy24 said...

Bahagia molek ada geng maktab sekali,hehee ;)

Angelica Augustine said...

.