.

.

Wednesday, February 23, 2011

:: got new shoes ::

hye fellas! adush. aku terlelap jap tadi. bangun2 je pening2 je kepala. TAPI. aku boleh pulak update blog ek? haha. 2 lah aku. BLOG AKU HIDUP AKU. err...silap-silap. AKU DAN BLOG TAK DAPAT DIPISAHKAN. baru betul. kan? kan? :)

oke. untuk pengetahuan korang yang tak tahu. aku ni giler heel. wedges oke. haha. banyak dah kot koleksi aku. kadang2 sampai tatau nak pakai yang mana. sesuai sangatlah dengan karier aku sebagai guru nanti. kan? :)


ni konon2nye kasut kuliah. hee~ last year aku dapat ni. ups! dapat? MEANS. ADE ORANG BAGI LA KAN? hee~

*red modani*

LENO. ni aku beli awal tahun. beli kat Lipis ni je. sambil2 tunggu Liena. Syida masuk CIMB. gatal kaki nak masuk LENO. so, macam cantik je wedges ni kan. hahaha. GRAB terus dowh. aiyo...





ni yang latest! order dengan junior aku. :)




to my MR.BFF. sori lah dear. saya tak tepati janji. kan saya janji tanak shopim. tapi, bila awak tak de di sisi. nafsu shopim saya membuak-buak. hee~


jum terjah koleksi kasut aku. klik sini ok.


4 comments:

emieysandra said...

siap ade koleksi kasut ag, sy pun suke wedges!
~_^

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

hehe. bukan setakat kasut!
handbag jua!

qasehraihan said...

wah..ni boleh buat akak awak gila ni..hehe

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

kak >> hehe. taw. kakak sy ni pon suka heels! :)
kite serupe! ^^