.

.

Wednesday, July 6, 2011

:: Liga Super 2011 ::




Im proud to be Kelantanese. Wat eva lah orang nak cakap apa. Aku bangga menjadi diri aku. Mereka sering memandang serong kepada rakyat Kelantan kan. Tapi, itu kata mereka. Kata aku, bukan semua manusia perfect. Dorang yang mengutuk dan mengata tu lah yang tak matang. Mereka lah yang teruk. Nak anti kami bagai. Ape hal? Haha. Wat eva lah yea. Aku tak pernah pon nak anti ngn korang. Hehe. Kita kan 1 Malaysia. :)


Bukan semua orang Kelantan JAHAT. Bukan semua orang dari negeri lain BAIK. Kenal dulu sebelum menilai seseorang itu. Kita manusia. Semua pernah buat kesilapan. Tambah2 lagi ORANG YANG ANTI SANGAT NGAN rakyat Kelantan ni.Korang perfect sangat ke dowh?


kata saya ::


Jangan kerana nila setitik. Habis susu sebelanga.

Wat eva lah. Hehe.



Yang penting. KELANTAN JUARA LIGA SUPER 2011. :)


Jum layan gol Norshahrul Idlan Talaha tadi.

Kelantan VS Sabah









Ni carta Kedudukan Akhir Liga Super tadi. kredit to :: sini ::



Mat Yo jangan sedih ae tak dapat KASUT EMAS. Kau lah hero kami. Tahniah ler kat Hadi. 20 gol kan? :) Apa-apa pon. Best Terengganu belasah Felda tadi yep. Hehe.

Again and again. The Red Warrior. Tahniah weh..! Blarok pulok la pahni. Piala Malaysia plop sek kito!



Peace yoo000!




1 comments:

momochan said...

chill chill..momo pun lahir kelantan and family belah my mum pun kelantan.
So relax jaaa...cuma budak kelantan ni most of them nak geng dgn org yg fasih gila loghat dia.but im not that good nak ckp2 ni dgr boleh la HEHE.

tak semua jahat..some of them yes...terlalu kenegerian sgt smp xnk bercmpur dgn org lain.the others sgtla bagus..ramah n jd bestfriend lagi. HUHUHU