.

.

Friday, January 27, 2012

. kaki novel .



Siapa KAKI NOVEL? Ihii. Aku ni memang kaki novel tahap cipan. Seingat aku. Rumet aku mase aku form 2 la mengheret aku ke lembah NOVEL. Haha. 1st novel yang aku baca ---> OMBAK RINDU. Ahha. 3 siri novel tu. Aku ingat lagi. Habis prep petang je aku pulun baca novel. Waktu riadah pun pulun baca novel. Dulu2 mase mula2 baca novel, merangkak je baca. Tak laju macam sekarang. Kalau weekend tu, sehari 1 novel kot. Haha.





Tengok ni. Banyak gila novel. Dalam masa 2 minggu, aku dah baca 9 buah novel. Ahaha. memang tak de keje sangat la kan. Awal-awal sem. Free jep. Tapi masuk je 2nd week, dah banyak keje kot. Tapi, ada aku kesah? Hii.




LAGENDA BUDAK SETAN. 3 siri~ Perghh.




Novel ni ok la jugak.


Novel paling best, HATI KALA CINTA. # cerita tentang kita. kan BFF? #






2 comments:

Cik Yatt said...

sme la kite kaki novel..nnt nk pi karnival krangkraf.

♥ cik kieranaa ♥ said...

@Cik Yatt

nk carik novel baru gak ni. hiii~