.

.

Saturday, January 7, 2012

. wedding part 2 .

Berzaman da tak update kann. Haha. Ni sambungan dari wedding part 1.



Banyak gila kena isi. Sakit pinggang aku weh. Tak pela. Tolong pakcik aku jugak. Nanti aku kawen, aku nak suruh pakcik aku buat macam ni jugak. Hihi.




Malam sebelum hari kejadian. *macam seram lak kann. Haha. Budak2 kampung tolong pasang meja pengantin. :)



Pengantin perempuan sampai, rombongan dorang di sambut dengan 7 das tembakan.




Aksi tomoi. Hihi. Teruja orang-orang Kedah yang datang tengok.



Joget lambak.


Melantak setelah seharian kepenatan.



Welcome to our family Cik Daa. :)



Silat.



Outdoor la plak. Haaa. Aku ngan Eykaa ni la jadik potograper tak bertauliah untuk pakcik aku. Men tibai je shoot. Haha.



Feeling nak kawen jugak. Tudududu. Putera impian, tolong la pinang cepat2.




Sempat lagik! Hehe.




Ni majlis sambut menantu. Haa. Tak sabar nak tunggu turn maksu aku pulak. Konpem lah ada dikir barat. Masa majlis pakcik aku ni, tak dapat nak buat dikir barat pada malam afta kenduri. Sebab malam Jumaat. Tak elok la kan. Tunggu turn Maksu aku.. AFta Maksu, aku la pulak. Hehe. :P



1 comments:

Munnafendy said...

waah siap smbut ngan 7 das tembakan? dasat