.

.

Saturday, November 20, 2010

:: signBOARD ::

salam readers~



Pixca neyh aku amek kat blog sape ntah. Aku kan suke godeh2 bl0g orang, laman sesawang yang best2. So, banyak la benda aku dapat n aku juz share kat korang! ;)

Pixca dibawah ni memang betul2 wujud atau tak wujud, aku pon tak pasti. Tapi, memang menarik yep...;p




Yang ni memang menarik. Haha. Ni warning pada sape2 yang suke potong Q tue ae...
Yang suka potong ikut kiri. *aku pon kadang2 buat gak..haha.


Haa..yang ni memang aku setuju lah. Signboard ni kat Penang rasanya.... Kalau buang sampah yang kecik2 tu ok la gak walopon memang salah, tapi kira ok la an. Dari yang buang 1 plastik besar sampah, buang kulit buah rambutan ke...Pisang ke. Durian ke..DAN NAMPAK SANGAT MENIPU, ADE KE ORANG NAK BUANG KULIT DURIAN IKUT TINGKAP KERETA?..tapi tak mustahil an???

haha. Yang ni ta ley blah!


6 comments:

princeduyong said...

bagus konsep papan tanda tu...ada pengajaran...

saya_arief said...

first time tengok signboard ini macam..
haha..

Cik Mimie said...

hehehe.. signboard pertama n kedua tu ade kt kuantan..cik mimie always nmpk lau jenjln kt bndr kuantan..mmg wujud pun signboard ni..hehe =)

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

prince :: memang bagus pon..

arief :: mcm ape wak?

mimie :: Kuantan ae? wujud la bende ni ek..hehe

dyaya said...

tak boleh blah tp tusuk dlm kot..hehe

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

haha..
taw xpe..