.

.

Monday, December 10, 2012

baru kau tahu apa itu erti penyesalan




Yuhhhu. Hari ini dalam sejarah, lama gila aku tak update blog. Biasanya, kalau aku ada kat luar kawasan, aku dah stanby siap-siap scheduled post.  Tapi kali ni, ak biar cenggitu je. Kuikui. FB pon lame tak bukak. Lappy pon berhabuk. Fon 2 3 hari tak caj. On kejap-kejap sudah. Ini baru di namakan Percutian yang penuh dengan PRIVACY. Kihkih.

 Kenapa la cuti-cuti cenggini la mud nak swing. Ada je benda nak spoil. Sokay. 2 minggu aku hilang. Baru hang tau apa itu erti penyesalan  kan? Kihkih. Kalau sorang kat utara, sorang kat selatan. Macam ni la jadinya. So, baik aku cari yang dekat-dekat aje. Kehkeh,




gambar hiasan



Kononnya cuti ni, aku nak la sambung lesen kete. Tapi, tak jugak. Banyak benda la nak kena buat. Banyak benda nak kena setel. Hmm. Nak buat macam mana, bercuti aje. Lepas cuti, tak hade duit. Nak mintak ayah? Malu seyh. Pergi bercuti pon ayah sapot. Pergi dating pon dengan ayah. Apa kes?  Pokai tahap gila dah neyy bro. Hahaha.

 Tak hape la. Tak hade lesen bukan bermakna tak boleh bawak kete. Kihkih. Sampai Johor pon boleh bawak. #bernasib baik kau tak kena saman# . Kalau panjang umur. Kau test. Alah, tinggal test je. :P
Ayah aku dah bebel-bebel dah. Sampai bila nak jadi pemandu haram,. Muahahaha. :P



Utamakan perkara yang paling penting daripada perkara yang penting. :-)




3 comments:

Nory Zoulkefle said...

takpe kalau takde lesen, pempuan senang lepas...kenyit2 mata je dekat abg polis tu..hehehe

Wan Afzan said...

berani betul memandu tanpa lesen.. tapi klu jalan highway jer apa nak takut kan.. hehehe

nadia said...

ct, nasib baikkkk students ct dop baca blog ct ni kalu doppp, mau kena gelak. hihihihi