.

.

Wednesday, September 11, 2013

. my boipren ^^, .



Belum terlambat lagi rasanya nak update pasal birthday my boipren. Hehe. Repeatt... my boipren! Hehe. Boipren aku sejak aku kecik sampai hujung nafas aku. ;')

He is my ayah! 
My ayah my hero. My ayah my boipren. 


 

Tanggal 8.September 2013. Genap lah 55 tahun umur ayah. Dah 55? Oh. Serius ayah nampak muda. Serius! Serius! Kejapnya masa berlalu. 

Semoga ayah dipanjangkan umur, sihat sokmo. Murah rezeki dan bahagia selaluuuuuuuuu. Tahun ni kaklong tak dapat nak bagi hadiah sepcial-special lagi kat ayah. Sebab kaklong pon ayah yang kasi belanja kan. ;p. InsyaAllah. tahun depan, bila kaklong dah kerja, macam-macam kaklong boleh belikan untuk ayah.  Hadiah yang paling berharga untuk ayah tahun ni adalahhhh..... hehe. kasih sayang seorang anak kepada ayah. ;')

Terima kasih ayah sebab selalu tunaikan permintaan kami 4 beradik even kami selalu mintak benda yang bukan-bukan. Nak henfon la, nak baju la, nak motor la, nak kereta la. Walau ayah tak boleh terus tunaikan, tapiiii, ayah tetap tunaikan even lambat. Terima kasih ayahhhhhh. !!




Tahun depan ayah nak hadiah apa? Hehe. Boleh kaklong ready awal-awal. Mana tahu, kot-kot ayah request nak menantu ke. Kohkoh. ;p





Ayah, i love u! Much! Much! Much!


Dear ayah, 
I may find  a prince someday,
but you always be my king. ;')


1 comments:

Aku Penghibur said...

happy belaed birthday ayah kierana ,semoga di panjangkan umur dan murahkan rezeki