.

.

Thursday, October 31, 2013

. precious moments ♥ .



Long time no see. Berhabuk habis blog ni. Hehe. Memandangkan aku dah banyak benda nak story, banyak event yang dah lepas, so aku buat sekali harung je. :D

Meniti detik detik akhir di IPG. Banyak kenangan yang pastinya menggamit memori bila masing masing dah kerja nanti. Betul cakap Encik Rasdi, bila semua dah kerja and ada hidup sendiri, sangat susah dah nak gather dan semua ada. :) Indeed!




Disebabkan dinner dengan Jabatan Pengajian Melayu nanti ibu Rogayah tak dapat hadir, jadi, kami semua adakan jamuan khas untuk ibu. Ibu dah banyak sangat tolong kami, bersabar dengan kami. Dr. Rogayah or kami panggil Ibu, beliau pensyarah yang palingggg kerap ajar kami. Banyak sem jugak la beliau kena hadap kemalasan kami. Hiii. :P




Next. Video in da makinggg. Time ni kami tengah buat video untuk dinner JPM. Tengah-tengah panas, posing macam si sewel. Tapi layannn. 



Next. Pesta Otak Kanan. :)


Next. Hangout with rumet. Arghh. Lima tahun setengah kot tidur sebilik dengan dia. Pillow talk together gether. Rahsia luar dalam aku semua dia tahu. Dari pakwe nombor satu, hingga pakwe nombor empat. HAHA.


Next. Dinner dengan Jabatan Pengajian Melayu. Tema : Kampung. Lokasi : Pahang Club Hall. Haaa. Sebab tu kami pakat pakai kain batikk.



Next. Dinner dengan budak budak blok seroja we called it, Malam Nostalgia Kasih. Tema : Hitam Merah. Lokasi : Dewan Jubli Perak, Kuala Lipis.



Next. Yang ni paling syok dan memori habiiss! Dinner with the whole PISMP Ambilan Jan 2010. Malam Persada Apresiasi. Almost 190 orang kot! Happening habisss. Tema : Elegant. Lokasi : Hotel D'Valley In.



Paling best, part beratur panjanggg, then rotate, mintak maaf and wish apa yang patut to all friends. Bukan senang nak hadap muka semua budak Sem 8 and mintak maaf then wish good luck! Woooo. Aku akan ingat sampai bila bila weh!


Budak BM kalau dah hadap kamera, perasannn tak hengat! Tak peduli kanan kiri kauuu!


So many memories. So many stupid fights. So many inside jokes and craziest moments. Everything crazy that I do always seems to happen when I'm with you. FRIENDS. ;')


To all legend to-be of IPG (belum legend lagi), I wish u all good luck! Semoga dapat posting tempat yang best. Semoga dipermudahkan segala urusan posting kita. Ingat! Kat mana pon kita posting, tetapkan hati pada tujuan asal, mendidik anak bangsa. Gain more and more pahala. :)


           I. Me. Myself. 



pictures of moments speaks more than thousand words.


1 comments:

Aku Penghibur said...

wahh banyaknya nostalgia :) kenangan semua nie