.

.

Monday, March 4, 2013

. "SEGMEN:RAMAIKAN FOLLOWER BLOG 2013 BY NurulFHMT!" .




Macam dah lama tak join segmen kat blog. Skang, aku menyeru korang semua, untuk join! Jom.!


 
Nak join? Picit link ni. 
 
 
 
 

20 comments:

Afaf CyNofa said...

wah..lamo dh xj0in benda2 gini..huhuh

NurulFHMT ◕‿◕ said...

thanks dear sudi join :)

senarai peserta :

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/senarai-pesertasegmenramaikan-follower.html

jangan lupa untuk bw para peserta ye! :D

Rieyn Anna said...

hai..dr segmen yg sama juga..da follow sini..hope sudi follow me back ya!..:)

PUTRI INTAN said...

hye hye hye ..
datang singgah sini

nie link blog saya .. mohon datang singgah juga ye :)

http://fiesayangrul.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

btw done follow awak :)

farah syamimi said...

saya datang dari segmen yang sama :)

saya juga ada buat segmen. Jom join segmen saya

http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/03/segmen-farah-syamimi-mencari-bloglist.html

Miss Za said...

follow sini...jom follow balik
http://meetmissza.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Iyraa Cariyno said...

dari segmen yg sama,done follow..follow back ye :)

http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Khairul Zamri said...

Salam perkenalan dari segmen yang sama, done follow here :)

eyka said...

Assalamualaikum..Datang dari segmen yang sama..Saya peserta yang ke-24..Jemput singgah ke blog sy..http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

fatin.epi.syafirazakaria said...

http://bougainvillasz.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

dr segmen yg sama.harap sudi bls kunjungan n follow :D

Nurul ain said...

Singgah dan follow dari segmen yang sama.Jum singgah sini
http://nurulainzahir94.blogspot.com/2013/03/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

Arni vanilla said...

Assalamualaikum dan selamat berkenalan dear ! Dari segmen yang sama , sudah follow awk , sudi2lah follow blog Arni yang tak sebeberapa :) http://arnilala.blogspot.com/

adeq mas said...

Assalamualaikum.. Saya dari segmen yang sama.. Salam perkenalan.. Singgah laa ke blog saya :)

http://adeqmass.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by_31.html

Nasuha said...

Salam. Selamat berkenalan. Saya peserta dari segmen yang sama. Gembira dapat blogwalking dekat sini. =)

Solehah Shamsuddin said...

Salam. Hai, saya dah follow dan bw sini. Jom follow blog saya semula… :)

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Mizz Aiza said...

Assalamualaikum,
Salam kenal.. dari segmen yang sama.. done follow here.. follower ke-718.. jom follow balik..

http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Ainur Athikah said...

Dari segmen yang sama. Dah follow awak. ^_^

http://boladuri.blogspot.com/2013/04/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

Isabel Diaz said...

Singgah sini dari segmen yang sama.

Dah follow awak,

Jom follow saya pulak,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

DilaElla said...

Assalamualaikum,datang dari segmen yang sama follow sini.jemput ke blog saya :)

http://dilaella.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html