.

.

Tuesday, March 12, 2013

. my little comel .


Cerita pasal murid ni, sampai bila tak kan habis. Hari ni macam ni. Esok lain pulak hal nya. Hari ni dorang buat kau marah. Kawkaw kau berapi kat dorang. Bila dorang buat muka kesian. Terus cair. Haii. Macam tu la kalau hati tisu. = ='

Dannn, bila kau marah. Esok esok, elok pulak kau layan dorangg. Bila kau membebel, 5 minit lepas tu, aku akan gelak gelak pulak. Hai anak-anak cikgu. Korangg ni gula hati cikgu. :)



Syed. Danial. Akmal. #tahun 2

Dorang ni nakal yang terrrrrrrramat. Tapi, bila dorang buat muka comel macam ni. Tak jadi pulak nak bebel. HAHA.



Murid tahun 2. Even aku tak mengajar dorang, relief je. Tapi, dorang ni suka cikgu. HAHA. #poyo



Hadiah untuk gula hati cikgu.



Yang ni untuk cikgu. #nak jugak. Satu untuk aku. Satu untuk adik bongsu cikgu. Yana. Kaklong rindu kauu! Haaa. yang satu lagi tu, freegift yang Nur Fyza kasi. Cikgu nak kasi kat bff. :-) 

Kalau korang nak tempah yang macam ni or nak design lain. Boleh PM kawan aku ni haa, Nur Fyza. :)



Teringat pulak kat budak budak SK Keledek. Ni hadiah untuk dorang. Tahun lepas aku praktikum kat sana. :)



Cerita SK GALI.


Cerita guru-guru SK Gali yang suka buat makan makan. Heh. Makan free. Sape tak nak? Maka, dengan itu, lupakan diet. Lupakan Diet. Lupakan! Lepas praktikum ni kita mula skipping and erobik macam biasa. hahaha.



p/s : kalau dapat posting kat sini. aku sukaaaa!!!



2 comments:

nadia said...

nadia tengok gambar student siti ni dekat fb kan, terus tercakap dalam hati. bestnyaaaaaa jadi cikgu. kan?

♥ cik kieranaa ♥ said...

@nadia
hehe. seronok kalau kita btl2 ikhlas. semoga anak2 kite comel mcm ni. XD