.

.

Tuesday, December 24, 2013

. masanya bila tiba? .


Perancangan Allah adalah sebaik-baik perancangan. Dia tahu apa yang kita perlu instead of apa yang kita mahu. Ya kan?

Alhamdulillah. Tak sangka sebenarnya aku dah capai tahap macam ni. Dah habis belajar. Baru je rasa macam lepas minggu pelajar baru. Pakai tudung batik biruu. Ahahaha. Baru je rasa masuk foundation setahun setengah.


Rasanya baru semalam kita enjoy enjoy time PBS. Praktikummm. BIG. 

Kuliah sane. Kuliah sini. Lawatan penanda aras. Sukan. Berliburrrr. Kejap je rase kan.

 Kelip

Kelip

Kelip

Dah semester 8.

Pembentangan Kajian Tindakan.
Jilid Kajian Tindakan
Jamuan. 
Exam
Dinner
 



Tamat Belajarrrr!


Dua minggu kemudian.....

Tetiba dipanggil temuduga. Mak aiii. Terkejut dennn. Sumpah terkejutt. Ketaq lutut bag hangg. Blurrr. Dah tak tak ready satu benda, maksud aku, tak bace ape-ape. Buku panduan IV pon tak hadeee. Cuma sijil sjil jelah yang memang awal awal aku dah sediaakann. Sebelum exam lagii. Huu. Blurr wehh.

Dapat tahu Khamis. Rabu depan IV. Acanerrr tu. Even tahu nak IV, sempat lagik aku berjimbaaa haaa. Malam sebelum iv baru lah aku bertungkus lumus studyy dengan Zura, Ifa and Ada. Haaa gituuu. Sia sia je nebes, study tak jugakkk.

Untunggnya aku and the geng, nama kitaorang palinggg atas. Jadi, kami kumpulan pertama. Pukul 8 dah tercongok dalam bilik IV. Haaa. Kau rasaa? Macam-macam rasa ada. Nasib baik iv dengan budak budak kelas. Kira pembakar semangat. Alhamdulillah. Selesai jugak iv.




Now, aku tengok dah ada kawan kawan yang dapat surat lantikan dari SPP. Cuma tempat posting belum ditentukan KPM. Serius nevess. Macam mana kalau tak lulus iv? Kene iv sekali lagiii. Huwaaa. Kena tunggu 6 bulan lagii. 6 bulan weh. Apa aku nak buattt? T____T


1 comments:

Aku Penghibur said...

semoga ALLAH permudahkan segala urusan