.

.

Monday, April 4, 2011

:: aku diganggu ::



entah kenapa sehari dua neh aku stres.. haih. T_T

tp yg penting bkn sebab esaimen lah. esaimen aku cemerlang kowt. wakaka.

ntah la wei. mungkin sebab aku sangat rindu. rindukan sahabat aku tu. my bff.
aku yang reject. aku yang nyesal. hamekk kau! thumbs down!

hmm.
lagi. aku stres sbb da lame an aku berhempas pulas bersenam. kurangkan makan. tapi berat aku tahap same jep. hari tu jek turun 3 kg.


ye. mungkin Tuhan nak aku usaha lebih lagi.


DAN APABILA AKU STRES. AKU SUKA SHOPING. TAPI DUIT TAKDE AN.

SO, CARA KEDUA. AKU SUKA MAKAN! YEAH! sape suruh berat badan tak turun. so baik aku makan banyak2!


=='



DAN aku rasa punca kestresan aku neh sebab aku rindukan sahabat, teman bicara aku tuh.
feel lost without u E. siyesly.
dem! boleh aku putuskan semua neh. adui.. nyesal ta gune lah ct.
siyes tanak jumpa dye bile lik umah neh.
*serba salah* SUMPAH AKU CAKAP AKU STRES.


but someone said. aku chill je selalu? owh. aku memang ta tunjuk keSTRESan aku depan kawan-kawan. mane ade nak tunjuk muke EMO. muke STRES. aku rilek je. siap leh gurau bertepuk tampar, sepak terajang lagik. sebab i2 gaya aku.

aku tak suka tunjuk emo aku depan kawan-kawan. tanak ah spoil mud dorang. dem! baiknye aku an? sila undi aku untuk ABPBH next year. *ape kaitan? haha.




4 comments:

lionteen said...

best la dah turun 3 kg. lionteen x turun2 lg ni. hehe

qasehraihan said...

wahwahwah..indu-induan la pulak..hakhak

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

lionteen >> :) trn cket je

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

kak >> ;p