.

.

Friday, April 1, 2011

:: Maharaja Lawak ::



hye fellas! dah lame asenye aku tak letak gambar lam blog! haha. maklumlah. mud swing skang an. :)


TAPI MALAM NI AKU SEDIH SANGAT WEH!

sebab tak leh tengok MAHARAJA LAWAK ni. huhu~ sebab kat hostel ni xde Astro! urggh! Dad! pliz sponsor Astro kat Along! uwaa...:(

tak dapat r tengok aksi my fevret h0s! Zizan!

ups. maharaja lawak 2 rancangan baru. semua peserta2 raja lawak dari musim 1-5 ade. semua yang top jela. contohnye..ZIZAN n JOHAN! :)



kamu. kamu. kamu dan kamu semua nak tahu tak? aku memang TERSANGAT MINAT KAT ZIZAN! -kipas-susah-mati- die hard fan Zizan kowt!

aku yakin die ngan Johan akan menang! Yeah! olwez beside u! cewaahhh! ^^, *blushing tetibe. yakks!

btw, memang aku like giler2 ah Zizan ngn Johan. aku rasa, dalam rancangan Raja Lawak tue, sebab dorang je rancangan tu memang HAVOC. kalau tak. hambar je kowt. mase RL4, peserta tak lawak mane. dorang lagi lawak! haha.

so. kalau la tukar host. memang aku tak tengok da kowt. hee~

maharaja lawak kali ni, ade peserta2 yang COMBINE jadik 1 kumpulan. contohnye JOZAN- Zizan n Johan. *aish. asyik Zizan je an. haha. haruslah. My Hubby kowt! hehe.

jum tengok peserta!



Johan & Zizan
*great! combination yg memang serasi dan menjadi! cewahh..!


XN3


Kecik & Idlan * combine ugak!


Sepah



R2 - yang ni fresh ag neh. RL 5 kowt! panas lagik!



Nabil.



Man - Juara raja Lawak 5. fresh ag der..!



Jihan - peserta wanita tunggal kowt!



Yus & Tokey *combine jugak ni.



Balas. - yang ni pon goreng pisang panas gak.




Amir.




Alex.



ok. Konpem ah Zizan n Johan..ups! JOZAN akan menang!

^^,


notakaki :: kalau dah minat Zizan 2...memang la puji kaw2!..Jozan go!




8 comments:

Biey said...

sokong JOZAN !!! hehe..

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

yeah!

mokcik muda cerite said...

NABILLLLL ;D

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

jozan..:)

Diya Edhayaa said...

jozan! jozan! jozan!

qasehraihan said...

JOZAN NGN NABIL AJE YG BEST..hehe

eh dik..kamu punya header ada bdk bogel ek??br prasan td..

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

dyh >. yeah.!jozan!

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

kak >> hehe. mmg taw da..:)

eh kak. due pakai sluar kecik la..hhehe