.

.

Saturday, April 7, 2012

. kalau dah nama pun perempuan... .

Kalau dah nama pun perempuan.. Memang shopping tu BFF dia. Ye tak? Same la macam aku ni haa. Shoping? Memang suka sesangat. Siapa tak mahu shoping meh. Hoho. Barang yang aku SANGAT-SANGAT suka beli, kain pasang, kasut/wedges/heels, beg dan NOVEL! Haa. Kepada yang berkenaan. Sila lah alert. Hantaran nanti saya nak awak bagi novel berd0zen-dozen. Boleh? ^^




Kain pasang. Tudung. Fuh. Kelantan memang 'syurga' la untuk benda-benda ni semua. Setiap kali balik umah, moksu kesayangan aku MESTI ajak aku pegi Tanah Merah --> Saleem Aziz untuk shoping kain pasang. Kalau tak pun, dia akan bawak aku pegi Pasir Puteh ---> Zaleha Textile untuk shoping tudung. Huihh.. Macam mana nak simpan duit nak kawen kalau macam ni kann.. :P




Wat evalah, yang penting, perempuan ni memang suka shoping. Suka membeli Thats all! Kepada bakal suami, sila lah bersabar dengan kerenah isteri anda yea! ^^



3 comments:

E said...

gmbr lamo doh nim
baru nk post. hehe
sy ad dumoh ni...jeng3

E said...

kpd bakal suami..ehem2.
meme doh..sabar lamo doh ni. haha

♥ cik kieranaa ♥ said...

EHEM2. Perasan tahap petala 14!
sapo hau nk nikoh nga demo!