.

.

Friday, August 5, 2011

:: gosip KFCM lagi. tak habes lagi ae? ::



Hari nie abes je kelas. Aku terus BW. Ntah kenapa lah rajin sangat kan. Then habit aku ni, aku suka sangat bukak blog ABANG NARA > Beautiful Nara < Alah, nak bergosip. Hihi. Aku terrrbacalah gosip pasal KFCM or nama betul die Khairul Fahmi Che Mat ni. Haa..gosip panas tau uols! Siap ada pengakuan EX-BF si Elia Jejari Runcing lagik. Semuanya nak melahar(kutuk) si Elia neh. Ish3..


Kalau korang nak baca pengakuan tuh..pegi sini hah.


Kat cari forum pon memang tak terlayan aku nak baca semua thread. Semuanya keje nak melahar si Elia. Haha. Nasib badan lah Elia. Ni kes kakak si Elia ni memaki KFCM lah. KFCM ni ramai peminat. So, haruslah peminat KFCM mengamuk kat CARI FORUM ni. Korangg nak baca? Hah. Klik SINI dan SINI.


Aku pon tak tahu la apa cerita sebenar. Tapi ramai yang sebelah kan Apek. Aku pon peminat KFCM. So, jangan tanya aku lah siapa aku sokongg kan. :) Aku pon dapat tahu sikit-sikit je lah pasal Elia ni. Sebab dia dulu study kat UITM Machang. 2 3 minit je dari rumah aku. So, gosip-gosip hot tuh aku tahu ler. Hihi. Tak reti nak komen. Kan komen lebih-lebih kan tak pasal-pasal kakak si Elia ni lahar aku pulak. Macam KFCM kene lahar. Haha.


Haa. Yang menariknya. Ada pulak blog yang nama nya SORRY JEJARI I TAK RUNCING UOLLSSSS



katasaya :: macam-macam ler zaman sekarang ni ek. seremmmm makk!




10 comments:

Nur Hafizah Hadi said...

tapi, ikutkan kesian gile kat elia tu kan? dah la break pastu org kutuk2 die lagi. haih, berat mata memandang, berat lagi bahu mmikul..

♥ cik kieranaa ♥ said...

kesian. tp elia pon slh.
die dok kutuk2 apek lam paper.
sdgkan apek? xde pon nk kutuk elia ke ape..huhu

aliesha kirana said...

hahaha.. mcm2. tp mmg apek ramai peminat, termasuklah AK..sbb tu ramai sblh die.. bg AK dua2 ada salah n silap. mcm elia, dia terlalu hebohkan sgt semua perkara dlm fb.. mende tu peribadi, patutnya jgn disiarkan..last2 dia yg dipersalahkan.. kan kan..

Nurul said...

mcm2 kisah dengar.. kesian gak.. dah la putus tunang... lepas tu kena kutuk merata2.. saya sokong harimau malaya.. so, xusah teka i duk sebelah mana.. hehe

ct N honey said...

hanya mereka berdua aje yg tahu sapa salah, tunggu aje satu hari nanti pasti Allah tunjukkan..

♥ cik kieranaa ♥ said...

@aliesha

btol 2 AK. kalau sorg salah. mcm xlogk la plak an. :)

♥ cik kieranaa ♥ said...

@nurul

aah. sokong je safee sali. hehe

♥ cik kieranaa ♥ said...

@ct n honey

btol 2 kak.

anismelon said...

uwaaa..kesian ex bf dye kan..knp pai cam toh sekali..

♥ cik kieranaa ♥ said...

@anis melon

entah la labu..huhu..
mmg geng2 mulut laser kot kuarga elian neh. sggup kot lahar tunang sndiri lam fesbuk. da la tunang 2 femes. ish3...publisiti murahan!