.

.

Sunday, August 14, 2011

:: weekend yang sibuk! overload! ::





Sibuk betul aku minggu ni. Banyak keje yang perlu di siapkan sebelum pulang cuti hari raya. Kene edit video untuk dokumentasi PJ, kene translate buku PJ dari BI ke BM. Assignmet Linguistik lagi. Huh. Weekend ni memang full je dengan keje. Sampai aku da mula demam. Haih. =='


Budak-budak ni pulak bagi video2 kat aku last2 minit. Aku dah la jenis tak suka buat lam keadaan tergesa-gesa. Hmm..Sabar jela. Nak kata aku stres? Huhhh. Tipulah kalau tak stres kan. Tapi aku TAK SUKA TUNJUK AKU STRES. Aku masih mampu tersenyum dan buat macam biasa je dengan kawan-kawan. Sebab aku tanak spoilkan mud dorang. Tapi dorang? Ada tak bertanya khabar? Huhu. Malas la nak tulis panjang2. Nanti jadik isu lak. Maklumlah. Aku ni MULUT LASER.

Tengs kepada penulis2 skrip - Yu, Iffa, Dayah, Cieda, Lina. Tengs pada Bell! Juga kepada rumet yang sekepala ngn aku. :)

Aku rasa baik aku rehat dulu. Penat sangat dah rasenye. Nanti kangg xpasal2 demam. Susah lak an. :)


Tapi, cuba letakkan diri korang di tempat aku. :) Chill!
Take care yea semua. Be good!


4 comments:

ct N honey said...

dah gi shopping raya lum?

anismelon said...

sibuk sibuk pon dan berentry ye..heeee

♥ cik kieranaa ♥ said...

@ct n honey

dah b4 pose ag. hehe

♥ cik kieranaa ♥ said...

@anis

hehe. i2 wajib!