.

.

Friday, December 31, 2010

:: contest BAJU SAMA by ika puk puk ::



hye guys~

tadi aku BW kat blog hizami. then terbaca contest ni. rasa nak join la pulak.
cik ika...boleh tak saya nak letak pixca banyak2? hehe..
ala...tayah tanye da..memang dah letak pon!..hehe


.untuk maklumat lanjut.sila klik banner di atas ye kawan2.



jum..kita tengok! harap cik ika suka! ^_^v


1st pic ::
ni masa kami BIG. BIG stand for bina ihsan guru. program untuk kami bakal2 guru nie lah kan. taht day, kami 1 kelas pakai baju sama. of courselah our jersey! our fevret jersey! yeay!
ni mase lecturer kami bagi kami..ops, bukan kami..aku dan 2 3 ketul kawan aku ni je, lecturer bagi kelapa. nah..ape lagik. sila snap pic!



2nd pic ::
haa...ni hari first BIG kami. ni kat Raub. berhenti breakfast. nyempat lagik snap snap tepi bas. alah..this our new bus! of course this is the first time in our life..(ececeh..ayt mcm poyo) kami naik bas baru!

3rd pic ::
meet my Maksu! haiya..look like my sister rite? ramai yang cakap macam 2. yelah..beza umur pon 5 tahun jek. baju, shawl, kasut, heels, wedges, beg, inner, tudung, baju kurung.. boleh kire semua lah kami share. sharing is caring..rite? kalau aku tengok baju aku takde. sah-sah ade dengan dye. kalau dye ta jumpe baju dye..sah-sah aku yang curik. hehe. ni mase raya neyh. every year we choose the same colour, same pattern of baju raya! swit kan? ahaks~
ni kat umah nenek. umah nenek di kelilingi pokok getah. kaya nenek aku! ;p


4th pic ::
charlie's angels!
haha. i2 angan2 kami. same kan baju kami. ni kat luar kelas. haha. biasalah aku dan kawan2 memang takde keje lain kalau lecturer takde. menyengal jela dengan camera.

last pic ::
hah. ni dalam library. mase pameran. belakang 2 projek kelas kami lah. ni baru cukup geng. berlima! yeay! mase ni kan, memang kami menggila lah. setiap sudut kami amek gambar. kwang3....


cik ika pilih la ye..yang mane berkenan!


bai!



2 comments:

Anisa Hang Tuah said...

woww,nice photo
all the best!!

ika puk puk said...

tQ dear sudi join =)
gudluck!!