.

.

Wednesday, December 29, 2010

:: kami dan shawl contest ::




hai guys~

Hah! tetibe je rase nk buat kontest.
Ermm..
Berjaya ke tak.
Kite tengok ye! 1st tyme nak buat neyh!





SYARAT-SYARATNYA ::

1 :: Pilih 1 gambar anda ngn kwn2 anda . Berdua pon boleh. Sorang? Boleh jugak!

2 :: Wajiblah kamu semua pakai shawl! Semua yang terlibat dalam pixca tu pakai shawl! Ok? Terkecuali kpd yg xbertudung dan lelaki! Dorang tayah la pakai shawl. Hehe.

3 :: Buat 1 entry khas tentang anda dan kawan2 anda semasa pixca itu di SNAP! DAN HARUSLAH letak banner contest kat ats tu dalam entry! WAJIBAL ye..! (: *banner 2 tayah letak kat sidebar pon takpe..

4 :: Pixca anda dan kawan2 boleh di edit ataupun tak. Kalau edit lawa2..markahnya up lah cket! hehe

5 :: Anda mesti jadi folower blog ni :)

6 :: Tag sekurang-kurangnya 3 orang blogger dan pastikan dorang alert anda tag dorang! (:

7 :: blogger lelaki pon d alu2kan masuk. Tapi jgnlah korang pi pakai shawl! letak lah gambar akak ke..adik..or gf..nenek pon boleh! oke!

8 :: sila tinggalkan url entry anda pada ruangan komen post ini.

9 :: banner contest haruslah di link terus ke blog saya!


TARIKH TUTUP CONTEST NI PADA :: 10 JANUARI 2011

*sebarang perubahan tertakluk kepada penganjur.


HADIAH :: Merupakan TAMBAH NILAI RM x ( maxis dan celcom sahaja )

hadiah bg seorang pemenang sahaja!


saya nak tag ::

cieda montello

diya edhayaa

anisa hang tuah



kat bawah ni aku sertakan pixca2 contoh ye..


boleh letak pixca cun macam ni...hek3 ;p


atau pixca cumel mcm ni...;p



ATAU pixca berdua.

*kalau kawan anda lelaki. tayah la ade shawl. ok?


shawl+inner p0n di terima. ok.



gud luck!



bai!



36 comments:

Anisa Hang Tuah said...

all the best dear,
thank tag nis,
insyaAllah nis join yaa
sbb kawan2 tak rmi shawl
huuu

wanda arry said...

excited nk join ni.... pagi2 wat post da..rajin sungguh sy pagi ni...

ni url dia ye -http://wandashii88.blogspot.com/2010/12/shawl-dan-saya.html

eh lupa nk ckp..slamat pagi :)

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

gud luck 2 u ols~

cieda montello said...

kak et da ciap hehe :)

lau de yang kurang maaf ea..hehe :p

http://ciedamontello.blogspot.com/2010/12/kami-dan-shawl-contest.html

syafiqah khadiron said...

http://outofsyafiqahcontrols.blogspot.com/2010/12/kami-dan-shawl-contest.html

im top 3. hahaha,
join.

qasehraihan said...

wah wah wah...adik saya dh jadi tokey fun fair..wat contet...gud2..well done dik..

kakak awak ni ada 1 aje pic ngn shawl..haha..kwn2 akak lak jrg pkai shawl..

pemenang bedasarkan pilihan jri ke bdasarkann shawl pling menawan kalbu ke pipi paling banyak yis ke??? hehehe..saja wat lawak xbape cerdik..

akak dh smpai subang..alhamdulillah

sya hassan said...

gud luck dear,, :D

FiZ said...

menarik...nnti leh join ;)

faiq said...

erm...ko set aku jd tmpt ke-3 automatik la.. :)

cikgu 24 said...

NAK MA$UK GAK<<<

sakinah88 said...

dh join..hihihi....
http://sitinoorsakinah.blogspot.com/2010/12/shawl-contest-yawwww.html

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

tq sume~

kak >> hehe.selamat mgajar semula yeah! =)

*luv Syahnia* said...

wahhh cam mnarik lah...
jap..nak godek pic dulu ada ke tak
pkai shawl ngan kekawan yea ;P

salam pkenalan...

qasehraihan said...

dik...pekaba??

akak ada wat entri penghargaan untuk awak..baca yerr..mksih byk2, mklumlah ada ikatan kimia kan..hehe

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

kak :: hehe...mekasih ye kak!..=)

Amni said...

alaaa..... tak de kawan2 yang pakai shawl.. saya pon tak pakai... huhuhu

dak tecik ! said...

mnrik sgt contest ny..hek2..
da join..ny dy url
http://heartwasbleeding.blogspot.com/2010/12/kami-dan-shawl-contest.html

da cek impom tau..hehe..

aisya said...

kite tade pic pkai shawl. sbb kite pakai nmpk xcomeyy. hahah

Moon said...

http://cheritemoon.blogspot.com/2011/01/kami-dan-shawl-contest.html

Moon said...

http://cheritemoon.blogspot.com/2011/01/kami-dan-shawl-contest.html

cik ieyra said...

waaaaaa.


nak join ! nak join !


tapi dah tak sempat laa.


esok dah nak balik asrama :(

Lea Lover said...

join suda :DD

lea90909.blogspot.com/2011/01/contest-kami-dan-shawl-dd.html

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

tengs sume!

tulips etu chinta.. said...

suda join~
http://sasyirah02.blogspot.com/2011/01/kami-dan-shawls-contest.html

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

tengs~

eni said...

wahhh!! nak join!!
thanx..

eni said...

ohh my cik kieraa!!ehee
eden dah join ni haa..
sila lah jenguk ye
http://eniterbangjauh.blogspot.com/2011/01/kami-shawl-contest.html

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

tengs!

citah bukan mazid said...

http://citahloveindie.blogspot.com/2011/01/kami-dan-shawl-contest.html

sile tgk!sile tgk tau!

wanie wonek said...

done cik kierana. harap u berpuas hati. please visit this link

http://gempakhatiku.blogspot.com/2011/01/shawl-contest.html

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

tengs sume..:)

erinn kechiik said...

done! http://rinnkechiik.blogspot.com/2011/01/kami-dan-shawl-contest.html

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

tengs!

☆゚ Cik Olive ☆ said...

i join this contest dear ! !

http://pimiaja.blogspot.com/2011/01/kami-dan-shawl-contest.html

☆゚ Cik Olive ☆ said...

http://pimiaja.blogspot.com/2011/01/kami-dan-shawl-contest.html

Join this contest hehee !

~*Cik Ain Shawl*~ said...

interested nk join tp skrg tgh bz..insyaallah klu sempat sy join ;)