.

.

Monday, October 31, 2011

.quotes part 5.



Oit. Oit. Jum tengok quotes lagi! Hehe.




Kadang-kadang kita hepi sangat. Sedangkan kita tak tahu apa yang akan terjadi pada masa akan datang. Mungkin kesedihan sedang menunggu kita. Mungkin Tuhan turunkan ujian supaya kita sedar akan kesilapan yang telah kita buat.



The person who really loves you is not someone who sees you everyday, BUT someone who looks for you everyday.



Sometimes I know in my heart I love someone, but I've to go away before my heart can figure it out.



A heart not judged by how much I love, BUT how much am loved by others



The most difficult thing to explain in life is the simplest truth called LOVE.



notakaki :: Im in love. 



7 comments:

Kongsi Apa2 Aje said...

salam 4low ngn komen cni (^_^)
mekasih coz singgah blog admin yer..

pss..blog yang COMEL..suka admin tgk (^_^)

by Zent said...

Salam kenalan dari shah. Tujuan shah singgah sini sebab nak ajak korang semua join FOLLOWER GIVEAWAY shah yang baru sahaja dilancarkan :)

kalau berminat boleh join di sini ye: http://shah-cyber.blogspot.com/2011/10/giveaway-pertama-sc-di-blog-baru-ni.html



Giveaway: http://shah-cyber.blogspot.com/2011/10/giveaway-pertama-sc-di-blog-baru-ni.html

cik p-naz said...

nanti nak copy , nak letak kt fb . boleh ?

♥ cik kieranaa ♥ said...

@adminkongsi

hehe. maseh. blog kongsi sgt best!

♥ cik kieranaa ♥ said...

@zent
i.Allah. akn d terjahhhh!

♥ cik kieranaa ♥ said...

@ cik pnaz


boleh! :)

cik p-naz said...

thanks ! :)