.

.

Tuesday, October 16, 2012

. cinta itu buta atau kita yang buta? .











Cinta adalah ketika kamu punya seribu alasan untuk meninggalkannya.

#seribu alasan yang diberi. seribu alasan itu juga yang memakan diri.


Tapi, kamu masih tetap saja mencari satu alasan untuk bertahan

#satu alasan untuk aku tetap setia walau aku tahu ia amat pahit


susah bagi kita untuk cuba mencintai orang yang cinta pada kita. cinta pertama itu indah. 4 tahun. sukar untuk melupakan cinta itu.


#padam semua kenangan kerana aku mahu mencipta kenangan baru bersama orang baru. walau hati telah 'tepu' untuk bercinta lagi. eloklah kiranya aku membersihkan semua memori tentang dia sebelum mencipta kenangan baru. KAWAN. itulah yang terbaik. :) tiada siapa yang terluka. tiada siapa yang boleh memaksa.



#tetibe terjiwang. huuu. sebab tengok gambau2 dulu la ni. selamat lah kau dalam recycle bin wahai gambar.


10 comments:

ahsfantasy24 said...

Cinta tak memerlukan ribuan sebab dan alasan (:

E said...

kita bff selamanya.
take ur time. i'm waiting for that moment.

♥ cik kieranaa ♥ said...

@E

haip! kita kawan kan.
siyes. ni tak tuju kat awak la.
phm kan sape die tu? :)

♥ cik kieranaa ♥ said...

@ahsfantasy24

betul!

incik AA said...

@E

jgn di salah ertikan maksud bff tu.

nk tya sikit. waiting for what ye?

E said...

@incik AA

memang la. dia kawan baik sy. cuma kami ad slh fhm. sbb tu kami renggang. tp sy yakin. kami akn baik mcm dulu.

waiting for wat? mesti la tggu dia terima sy semula.
awk ni sape pulak?

incik AA said...

@E

aku admin kedua blog dia.
bro. aku rasa, dia boleh trima kau as a friend. tak lebih. jd, tak slh bg aku kalau kau nk jd bff dia.

aku rasa aku kenal siapa kau.

E said...

@incik AA

kenal aku? kau admin no 2?
kalau aku cakap aku nak lebih dr tu?
apa kau nak buat bro?
best man wins!

dia tuju post ni kat ex dia.
dan kau la 'sahabat' dia skrg kan?
tak official lg la ni

incik AA said...

@E

haha. lek bro.


♥ cik kieranaa ♥ said...

asal korang ni.