.

.

Sunday, October 14, 2012

. sahabat baik mula menyampahhhs .




Bila berbicara tentang sahabat. Pilu pulak rasa. Huhu. BFF. kalau sebut pasal BFF semestinya DIA yang saya maksudkan. Dulu, semuanya dia. Dia itu.. Dia ini.. Dia...dia..dia.. Sekarang? BFF yang kami bina itu berkecai. Mungkin salah aku. Dan mungkin juga salah dia. Entah. Tak mau la ulas panjang2, aku tahu DIA baca blog aku ni. :)


Sahabat. Siapa pula. Hah. Ada la kan. Lebih selesa aku gelarkan dia sahabat saja. #ceh. macam artis plak seyh!# OK. Kita sambung. Encik Sahabat secara rasminya menggantikan Mr. BFF yang mungkin dah benci kot tengok muka aku ni. Huuu. #err. encik? dah tentu2 lelaki. huuuu#


Banyak la aku berkongsi dengan dia. Maklumlah, kenal dah lama, bertahun...tahun...tahun. Tapi, tak berpeluang nak chit chat panjang. Sebab masa tu... Heee. Tayah la cite. :P

Ok. Aku dengan encik sahabat ni rapat la kiranya. Dia suka la godeh-godeh Pebret aku. Apa-apa jela tentang kesukaan aku. Kunun nak selami hati budi perasaan dan jantung aku lah. Cewah. Nak manis je ayat kan encik sahabat? :P Dan. Dia mula komen. Ha. kalau bagi bab komen, serahla kat dia. ZZZZZZZzz. Berbulu telinga mak nenek aku mendengarnya!

Apa taknya. Penuh la folder gambar aku dengan artis2 kesayangan aku. Semua lelaki lak tu. Phuiii! Kata encik sahabat. Yela. Kalau aku minat perempuan, dia cakap aku lessy lak ai. Menyampah kata dia tengok artis2 tuh. Sebab aku obses sangat kut? Haaa. Suka hati la oi! :PP


Meh tengok senarai lelaki yang menjadi musuh encik sahabat.


FK a.k.a Farid Kamil. Wah. Dulu aku buat header pon dengan gambar FK.  
Encik sahabat cakap,
' bukan hensem pon. eeei. padam la padam. tak untung pon simpan gambar dia ni..! '




Zizan Razak. Hmm. Encik sahabat suka gak kat Zizangggg ni. Tapi takla seobses aku kan. Siap save gambar2 Zizan dalam henset. Macam mana dia boleh jumpa aku tak tahu la. Padahal aku dah simpan kat tempat secret da. Huuu... Encik sahabat cakap, ' Minat sikit2 sudahlah. Hidung je panjang dia ni...'

Uik? Hidung panjang pon, dia lawak tau! ZZZZZZZ!


 
 Karl Shafek. Hmm. Yang ni memang encik sahabat ANTI habiss. Sebab apa eh? Sebab muka dia iras someone kut. Encik sahabat dengan senang hatinya DELETE semua gambar Karl yang ade dalam henset aku. Amboi. Beraninya! 
Kata dia ' tayah dok minat la die ni. '  

Ala awak, cakap jela jeles. Karl lagi hensem dari awak! Wekkk!


 

HAZAMA. Haa. Yang ni, encik sahabat pelik. Y? Y? Y aku minat sangat! Opkos la. Suara dia UMPHHH! kot! Haa. Jangan tak tahu, aku minat Hazama since dia join Meet Uncle Hussein. Mat Jawa ni memang ohsem tahuu! Kalau tak, tak hadenya aku beli baju Hazamania tuh!





Last but not least. ADAM LEVINE. Arghh! Setiap kali tengok gambar ke. video klip Maroon 5 ke. setiap kali tu lah aku melting!!!!! Aigoo!

Haa. Yang ni ok. Encik sahabat tak de la delete gambar ke ape. Sebab dia pon suka lagu2 Adam Levine ni. Hiii. Tapi agaknya dia menyampah la. Ramai betul lelaki yang aku minat. :P Mahap la encik sahabat. Saya ni memang gatal siket eh. Haha.



Lastly, AFIQ AZMI. Player Kelantan. Haa. Memandangkan encik sahabat juga penyokong The Red Warriors. Oh. Konpem2 la encik sahabat sokong. Team negeri kesayangan kan. Hmm.

Dia kata 'Afiq Azmi ni main bagus. Tapi. Jangan la awak obses sangat! Siap buat wallpaper lagi!'

Haha. Aku letak gambar AFIQ AZMI ni as wallpaper. Encik sahabat siap padam gambar Afiq Azmi ni and gantikan gambar dia as wallpaper fon aku. Gila betul la. Kalau ayah tengok macam mana? Nak kena hambat dengan penyapu? Geram je dengan budak ni la!


Akhir kata, semoga encik sahabat bertabah dengan dugaan ini. Wahahaha!


1 comments:

Rozuan Ismail said...

haha.sabar je lah ye.semua x boleh.