.

.

Wednesday, May 23, 2012

. cinta itu BUTA .



Bahana cinta internet!


Sekarang ni ramai je yang jumpa calon-calon suami or iteri *kononnya*  kat internet atau lebih tepat lagi facebook, twitter or zaman dulu-dulu friendster. Tapi, ada je yang jumpa jodoh kat alam maya ni sampai ke jinjang pelamin. Wah. Bagus lah. Tahniah untuk korang.

Tapi ada jugak yang baru je kenal, terus loving2. Ahaks! Macam mana ekh dorang cepat sangat jatuh cinta nii. Adoinya pon. Tolong ajar aku sikit macam mana nak cepat jatuh cinta. Tak reti. ;p *poyo tahap kelapan*


Haa. Hati-hati la yea. Kita bukan leh senang-senang percaya tau. Macam gambar kat bawah ni haaaa..... ;p





 Ahahahaa.... ' dad is ar0und here..'


# cinta tak mengenal paras rupa????? ;p  #




1 comments:

ChEnTA LiEYza said...

btul2... kenal kat laman maya nie payah.. semua boleh jadi.. pmbohongn smakin mnjadi2..