.

.

Saturday, May 12, 2012

. K.O.T 2012 # 2 .



Kejohanan Olahraga Tahunan lagi. Muak? Haa. Ta payah baca. Tak paksa pon kan. Hee. Aku juz nak share moment2 masa KOT nih. Bagi aku, ni kenangan yang tak mungkin kami semua, PISMP SEM 5 2012 ulangi lagi. Hanya menjadi lipatan sejarah dan ini mungkin event besar terakhir bagi kami. Tak lama dah kami kat Afzan ni. Huu. Sedih pulak nak berpisah dengan kawan-kawan yang best macam korang. = ='


Alamak ai. Touching pulak. Dah, dah. Jom cuci mata. B4 tuh. kalau ada adik2 junior yang baca entry neh, mahap la yea, kak banyak letak gambar bebudak sem 5, ^^ *kami anjur, kami urusetia, kami main dan semua gambar kami. * hee **


 Merentas Desa



Abang-abang kameramen yang kelass gitewww jah.


Jaguh Merentas Desa 2012, Bidin. Fuhh. Laju lari ni....



Lontar Peluru. *aku urusetia. :P*
Asyraf Jamil gigih untuk melontar, tapi akhirnya kecundang di tangan Azan, Zikrul dan Sopi. :P



Rejam Lembing. 
Jejaka di atas ni budak junior aku. Ansari nama dia. 
Dan bagi kategori ni, Azrol yang dapat pingat emas. Cayalah, juara bertahan.


Lompat Tinggi
Jaguh dulu-dulu, Aizuddin, tapi skang da pencen kan? :P


Ni acara 100m. 
- Ai, Azrol `


Juara Bertahan, Fetri



Nice shoot.



1800M *kot

100M (SEM 5)


Tarik Tali akhir. (P)


Tarik Tali (saringan)


Tarik Tali (Akhir)
Tok Lela vs Mat Kilau

Semangat Ayen ngn Nan tuh.
Tapi masa ni memang riuh la. Hari last KOT. ^^




Akhirnya. Tok Lela menang jua... Hii. Yeay!



p/s : KOT ni memang untuk semua pelajar Afzan, tapi aku letak semuanya gambar bebudak batch aku. Hii. Untuk kenangan. U guys awesome lah!







2 comments:

susulemakmanis said...

lame xdtg sini..header pon baru..dah xde hazama dah.hehe

♥ cik kieranaa ♥ said...

@susulemakmanis

baru je tuka header ni.
walpon hazama xde. dia ttp d hati. hehe.