.

.

Monday, May 28, 2012

. bunian amek ke? .



 Misteri...


Aku nak cerita kat korang neh. Misteri Kehilangan Ubat Gigi.
 
Ini bukan main-main atau gurauan. Siyes weh! Lantaklah korang nak suka atau nak gelak guling-guling sekalipun.. Ni dah kali ketiga kes ni berlaku pada diri aku!


Ok. 1st time terjadi. Ubat gigi tuh baru separuh aku guna. Malam b4 tido, macam biasa lah aku berus gigi. Pagi esok, aku bangun pagi-pagi nak pegi kuliah, aku tengok, ubat gigi tuh dah tak hadeee! Wah. Konpius. Aku cek la jugak lam bekas mandi kawan-kawan. Sebab aras 1 tuh geng-geng aku je menghuni! Before tuh, ada sorang chinese guna toilet, so aku was-was jugak la. Tapi aku biarkan je. 


2nd time, masa tuh aku baru beli ubat gigi. Baru je guna dua kali. Pagi esok aku tengok. HILANG lagi! Arghhhh! Sakit jiwa aku! Dah la aku beli yang besar. Pastu hilang pulak! Siyes bengang beb! Siapalah HANTU MALAUN yang curik! Aku sempat gak terfikir, mungkin BUNIAN yang ambik! ==' Logik ke?


3rd time, masa ujung-ujung sem. Means, 3 4 hari lepas. Hilang lagi weh. Masa tuh aku barubeli jugak. And aku guna lam seminggu macam tu la. Nasib baik yang kecik gak. So, aku mula konfius..Adakah BUNIAN yang curik? Mustahil la kalau kawan-kawan amik sebab kami semua guna ubat gigi lain-lain. Means, jenama lain. Hmmm.. Makcik cleaner? Nonsense! Masalahnya yang aku je selalu hilang. Maybe ubat gigi aku tuh MENARIK sangat kot! Haila.... Sabau je la.








2 comments:

cikgu ganu said...

tinggal barang mandi dlm tandas ke ? x bimbang ke klo org khianat amek berus gigi kite wat gosok sinki ? hahaha .. eiii, yerkkkkk ...

♥ cik kieranaa ♥ said...

@cikgu ganu

euuuwww!!
xkot. sbb aras 2 sume dak klas kak et je min. :P