.

.

Wednesday, November 7, 2012

. setahun? dua tahun? .



Toiinnggg!

Edisi mengarut nih. Tak hadee benda nak buat, habis benda aku nak print screen kann?

Yahoo Mail! Aku punya la lama tak bukak YM ni. Hari tu terdetik nak bukak. Tengok-tengok, hah! Hamek kauu. 30 ribu++ emel. Yang banyaknya of kos la dari Facebook. Blog pon ade. Semua aku guna Yahoo Mail ni. Akaun scribd, Facebook, Blog. Kalau yang peribadi baru lah guna Gmail. Such as.. Emel pengesahan untuk beli apa-apa secara online ke. Macam tu la.





Satu kerja pulak aku nak mendelete menda alah yang banyak ni. Haa. Aku bukak YM ni pon sebab nak tengok emel dari Nuffnang. Sebab akaun Nuff aku link kan dengan YM ni. So, terpaksalah bukak selalu kan. Hadoii. Serabut mak nenek aku tengok noti's from FB neh. = ='



Last aku cek emel ni, bulan April 2011. Haha. :P




2 comments:

Diya Edhayaa said...

off kn la noti dr fb msuk emel.. bru x serabut..

♥ cik kieranaa ♥ said...

@Diya Edhayaa

ahaks! baru off. sbb emel ni xpenah bukak pon.