.

.

Wednesday, January 19, 2011

:: apa yang saya belajar ::


uish. apekah ini?


apakah kaitannya pic budak cute ni ngan tajuk ntry kali ini? ops. tak de kaitan pon. saje nak letak. pic before masuk maklmal komputer n baru balik dari perjumpaan pengakap!


dengan cutenye die makan sambil posim. tengs ae cik diya edhayaa snapkan utk saye!


ni pulak cik snowqueen sedang bz lengkapkan fail sambil cover cun sebab cik diya tengah snap pic die. kih3..;p




ok.ow baru nak story sal ape yang aku belajar. hari ni 3 jam interaksi BM 1 or Pengajaran Bahasa Melayu Berbantukan Komputer. Pensyarah yang ajar kami ialah Encik Jalal. best ke? best ke? uish..sangat best ok! die sangat sporting, bertimbang rasa dan happening lah wa cakap lu! memang tak borink masuk kelas die. *sebab boleh je on9.fesbuking n blogging sbb klas ni mmg kene on9 utk cari bahan. eh. puji-puji ni bukan nak markah lebih ae, ikhlas. :)


see? ni la keadaan kelas.
Encik Jalal mesti akan selitkan permainan, video atau pape yg boleh di share dengan kami. so, mmg ta bosanlah. lec kami neh kelaka gak :)


hari ni paling best..kami main.........
main ape? jum tengok!

.
.
.
.

ta nampak ae?
close up sikit...


dang...!
JANGAN LUPA LIRIK!
peh..teruja kami!


haha. memang best la weh. sebijik macam kat Astro 2..
happening jap kelas...




sama kan? kan?


peserta sedang menyanyi....ADIB


anada ada 30 saat untuk bagi lirik. memang best r. 2 3 lagu gak la pasang. 1 kelas nyanyi...waa...best. best!


'saya yakin betul..saya kunci lirik ini!!!!!!!!!!!!!'



kat bawah ni pulak. kajian aku mengenai posim budak pompuan.


gambar 1


gambar 2




gambar 3




gambar 4



perasan tak? perasan tak?

kenapa keempat-empat puteri kat atas ni mesti buat 'peace' ek?
hehe

jawab sndirik ok.

bye!



4 comments:

Diya Edhayaa said...

hoho! suke sgt mse ni.. besh gilak.. en.jalal baek hati..
peace 2 sbb x war cm pj.. lintang pukang idup..
huhu

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

taw xpe...:)

Pakcu Din..(call me Din) said...

peace sbb tsgkir dlm ptndgn jgn lupe lirik...hahahah

Pakcu Din..(call me Din) said...

peace sbb tsgkir dlm ptdgn jgn lupe lrik...hahahha