.

.

Sunday, January 23, 2011

:: JOM SANTAI BERSAMA BEN ASHAARI ::



hye fellas!

bangun2 tido. wajib dah bukak blog.! BW jap! then jumpe segmen Abg Ben ni. wah. nak masuk lah walopon header cikai je ;p tak salah kan? kan?

. nak join? klik je banner kat atas 2 ek.

seperti biase lah. kene jawab soklan. jum tengok ape soklannye!



  • Sapa yang buat header tersebut
aku sendirik yang buat header tu!
  • Perisian yang digunakan
gune Photoscape untuk terangkan kaler. dan gune Adobe Photshop untuk besarkan saiz gambar berdasarkan saiz header blog yang diperlukan and tambah tulisan sikit-sikit.
  • Maksud header tersebut
maksudnye? ehem. mksudnya. suatu perjalanan yang tak akan pernah ada penghujungnya dan di ceritakan melalui penulisan aku kat blog! *poyo je. kah3.
  • Jangkamasa yang diambil buat header itu
kejap je. tak sampai 10 minit.
  • Header blog lain yang anda suka tengok
header kak intanurulfateha , fatin liyana, hizamirahim(budak lelaki sebelah pintu), terbang tinggi-tinggi



9 comments:

Lulu caldina said...

jom santai..good luck untuk header tu yer

qeen said...

haipp! singgah sini tengok header.
cantik la. kreatif sgt! follow awk da :)
jenguk2 blog kite eh :D

SizZLing SuZai said...

yup good luck juge ^^

kira kekuri said...

hmn..nice header~! apa2 pown gud luck dear :D

lionteen said...

dtg dr blog ben.
nice header:)

Sunah Mohammad said...

datang jenguk header~

Jeely jelly said...

saye suke header awak ! cantek! cantek! cantek ! :) suke ade rumput2 tu :).. kreatif :)

Fashionista said...

nice header....

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

tengs sume!

alahai. segan lak.
header x berapa sgt 2.
cikai2 je..hehe

btw.. tengs a lot!!!