.

.

Monday, March 21, 2011

:: bra stick. ==' pakai bra tanpa bra. ::





wei! ni bukan entry lucah ok! haha.

aku terjumpa 1 benda neh. macam menarik. so aku KLIK!

BRASTICK. ape 2?

kalo korang-korang dah bace entry aku sebelum ni yang pasal miera liyana tuh,. aku ade mention pasal brastick neh.

nak tahu ape kene lah bace ye cieda, liena and diya edhaaya




bila aku bukak. rupa-rupaya benda neh. bra yang lekat kat breast. patut ah artis-artis berkemban lam tv tuh macam tak pakai bra. rupanya benda ni dorang pakai. eeeuuuw! macam geli je aku tengok! xpelah. aku pakai bra biasa dah la. haha. ta sanggup ah nak lekat-lekat macam tuh. nak tahu? haaa...klik kat gambo atas tuh.

TAPI WEBSITE 2 SEKSI SIKIT TAW! hahaha...;p



6 comments:

aleen aiden said...

hahah,seksi cket ke seksi byk? :P
dah tau lama jugak pasal benda nih sbb pnah jumpa kat time square,tp xpelah,xminat.hu3

SnowQueen said...

ckgu ajar kami ape ni....ha3 =P

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

aleen >> haha. mmg seksi huhu. saya pon ta minat gak!

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

liena >> ni pengetahuan ok. nnt org sebut BRASTICK. korang tatau lak ape. mcm lam klas td..haha. tercengang sume! haha

Diya Edhayaa said...

ooo... cmni eh.. haha..
bru taw..

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

:)