.

.

Sunday, March 13, 2011

:: jatuh hati ::



da lame ta update blog. huhu. da cakap aku bz kan. :(

yang semalam pon scheduled post je.

hari ni aku dah jatuh cinta ngan satu lagu ni..eh..bukan satu! TAPI DUA LAGU. aku dengar lagu ni semalam. atas kereta mase otw balik dari terengganu. ape lagi. balik2 terus SEARCH!

haa. aku memang suka dengar lagu. so tak heran lah kan kalau aku giler download lagu2 best an? :)

tapi aku bukan jenis yang up 2 date lah pasal lagu ni. kalau aku rase lagu 2 cam best. aku on je. tak kire ah lame ke baru. old version ke. retro ke. hee~

so. jum tengok!

KU MENUNGGU - ROSSA

PULANGLAH - AWI RAFAEL






ni lagu Rossa.

ku menunggu kau putus dengan kekasihmu

takkan ku ganggu kau dengan kekasihmu

ku kan selalu disini untuk menunggumu

cinta itu,

ku berharap kau kelak cintai aku

saat kau tak bersama kekasihmu

ku lakukan semua agar kau cintai aku

reff :

haruskah ku bilang cinta

hati senang namun bimbang

ada cemburu juga rindu

ku tetap menunggu

haruskah ku bilang cinta

hati senang namun bimbang

kau sudah ada yang punya

ku tetap menunggu

datang padaku

ku tahu kelak kau datang kepadaku

saat kau sadar betapa ku cintaimu

ku kan selalu setia untuk menunggumu



4 comments:

Mohd Nur Hidayatullah Bin Jailani said...

jatuh cinta je ye,..hehe,..best gak lagu tu,..nice!

ahsfantasy24 said...

nice song..!
:)

erinn kechiik said...

rossa the best

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

yes! nice song!