.

.

Sunday, March 20, 2011

:: la tahzan ::



kawan saya terseliuh. ala. seliuh je pon. tak de pape lah! hey! mane boley tak de pape. die kawan baik saya! MR.BFF saya! no! no! kenapa hari ni dia NAK JATUH GEDEBUK depan saya? kenapa hari ni dia harus terseliuh? kenapa tak mase saya cuti? DAN KENAPA DIA HARUS JATUH? kesian dia..~ :( walopon aku gelak takat nak mase dia jatuh. nasib baik tak guling-guling je. tapi..DIA PON GELAK SAME2 NGAN AKU KOWT!

macam mane la boleh jatuh? adui. awak cuai! ye. saya pon cuai. asyik lagi berborak ngn awak even awak da nak masuk toilet. sori awak. sori sebab gelakkan awak. tapi, saya dah saket tulang belikat sebab tarik awak tadi. hehe. hope cepat sembuh! :: mr.e ::

dan. sampai je kat kampus. dapat tahu lak. KAWAN aku. tanak ulas panjang-panjang kenapa aku caps lock words 'kawan' tuh yek. A! dia eksiden! teruk gak kowt. huhu. la tahzan ye kamu! saya doakan untuk kamu jugak! kenapa kawan-kawan yang saya sayang hari ni ditimpa malang. :(


nota kaki :: saya sayang kawan-kawan saya. err..BFF saya sayang lebih sikit. hee~



4 comments:

Diya Edhayaa said...

azrol xcident????? YA Allah... hope die xde pape.. sebak ase..

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

dye tak pape. die da msg k.et td. jumaat ni die na scan kaki uh..huhu..

sebak? err...ade ape ni dayah?

Diya Edhayaa said...

ape jd gn kaki die..? die xcident gn ape..??
sebak laa.. sbb die kn pku sme gn dyah..

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

r u sure sbb PKU? haha..

wat ever. nnt la sy citer. xmao story kat sini.


E seliuh smpai bengkak2 ta sebak lak? haha