.

.

Wednesday, March 30, 2011

:: kredit ilang weh ::



adakah korang mengalami situasi seperti aku?

err..CELCOM 'makan' duit korang? mase cuti hari 2. aku perasan gak. cepat je kredit aku habes. padahal aku jarang gune kot. aku topap 10hengget. tup. tup kredit aku mcm air je jalan. hesh. tak pe lagik. maybe aku tak sedar aku texting selalu or call orang byk an.

tapi yang paling jelas. kredit aku ade 2 hengget. AKU KONPEM AKU MEMANG TAK SENTUH NSET PON. TAK MSG SAPE. bila aku nak call my dad. ups! kredit totally ZERO! wat d h? oiiiii! agak2 la der kalau nak untung pon. vudus an celcom neh. heshh.

ok. bile datang kampus. kredit rumet aku..free-free je ilang rm 20..! memang bengang ah. baru la aku pasan. patut ah kredit aku cepat noe abes....! CELCOM 'MAKAN' KREDIT AKU PELAN-PELAN EK? ape motif? apekah? huh.....!

hari ni lak. pagi tadi aku topap rm 10. tadi. 7.15 p.m. aku saje2 je nak check. tgok2 ade rm 6. oi! aku msg brape keping je ri ni. 2 pon aku GUNA UPAX. da konpem2 murah an? aku tepon maksu aku pon tak sampai 3 minit! MEMANG NAK KENA BAKOR LAH CELCOM NEH!



notakaki :: mud bengang!




3 comments:

qasehraihan said...

uitttt...awat jadi lagu tu!!!ct ada beli apa2 yg dia promo kot..cthnya ringtone ke apa ke.dia akan sntiasa potog bila topap..adik akak pernah jd gitu gak...padahal dia dh terminate apa yg dia belikan dulu2 tu...ke cne ntah mslh adik akak tu aritu..lupa dah..tp mmg mkn duit...hoho

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

xde beli pape pon kak. huhu
tp slalu r ade msg2 dr celcom. huhu...

Wan Mohammad said...

i got the same problem!! msej dri celcom ni lah yg mkan duit sbenarnye kalau x slap.. stiap kali check credit mmng bengang, smalam ade RM4 keeseokan pagi tu tnggal 1 sen?? kalu korang bengang x?? haih..