.

.

Wednesday, March 2, 2011

:: sukan kowt ::


perhatian...! hari aku masuk sukan dowh.
kelaka giler. lame giler dah tak sprint! last mase f5 kot! adui...

sumpah aku pancit. tapi ok la. dah berumur katekan. haha

papepon. mmg enjoy kot..! tengok kiri kanan. sume dak2 kelas aku je yang masuk.
olahraga hari ni khas untuk sem 3 sahaja. sebab next week kami takde. kami PBS. so. hari ni special untuk kami jela.

yang bestnye. dak2 kelas aku yang ramai masuk kot.

50m OW td. dak laki kelas aku yang masuk pon dah ramai. MARU. ANEP. NIZAM. PIE. ADIB. 50m OW kategori pompuan..AKU. RUMET. LONG. YAAR. mmg terbaek lah. 4x100 pon. bile pandang kiri kanan. muke same je. wakakaka. YU. FARAH. QUYA. DILA. SYIDA. ADA.

macam nak gelak pon ade. adoi.

esok merentas desa. kol 2.30 kot! tak penah ag aku merentas desa kol 2.30 lol! huhu.

wait n see je lah. kaki kuki aku dah rase sengal-sengal neh. pinggang dah lenguh-lenguh. hadoi. penat! =='



1 comments:

wanda arry said...

ehem2..chaiyok2!!!