.

.

Sunday, March 20, 2011

::pakai baju nampak breast ::



macam hot jek tajuk...! haha...

uish. aku sebenarnya malas dah nak update blog. mase BW kat blog beautiful nara tadi. jumpe satu entry tuh! fuhh! HOT siot! adui. so. aku copy cat entry tuh. jum tengok!

mula2 tu aku tengok pic IRMA HASMIE yg cute giler bila bertudung. pas2, kat blog 2 cakap camni..' Irma tak perlu kelainan macam MIERA LIYANA' so, aku teruja lah an. aku KLIK kat name die. kua pic kat bawah ni..
.
.
.
.


ni la Miera Liyana. korang mesti tak kenal kan? aku bila tengok muka dia baru aku teringat. aku penah tengok lakonan dia kat Astro Prima. lupe da tajuk ape drama tuh. tapi die jadik isteri Nabil Mentor n adik kepada Elyana dalam cerita tuh.

emm... Kamelia Katrina tajuk drama nye! hehe. BW kat GUA tadi, ade lak tajuk drama si Miera neh. adui.

pe kes? macam na terjurai dah br***t kau tuh! adoyai. buat malu je. nak publisiti pon agak-agak la dik jah oi! tahu lah gebu kan. huhu. MESTI ORANG CAKAP AKU BUZY BODY. HUHU. TAK KESAH LAH. CUMA AKU JUZ NAK BAGI PENDAPAT JE. ta salah kan?

cuba tengok betul-betul baju die. adoyai..huhu. sampai nampak kot braSTICK yang dia pakai. ops! ape braSTICK? nanti next entry. aku post pasal BRA STICK ye!

ok. sambung citer si Miera neh. dialog dia ngn wartawan la kowt..


Adakah dengan menjadi artis Miera Liyana mendapat tiket untuk pakai baju seksi begini ? Adakah ini salah satu cara artis baru seperti Miera Liyana untuk meraih populariti? Jawapannya ada di kata-kata Miera Liyana sendiri.

Miera Liyana :: Nampak sikit je. Pilih baju ni sebab nak nampak kelainan



NAMPAK SIKIT??...pehh..kelainan siot! huhu..pape da...



12 comments:

Nurul said...

kurang pahala ku pg2 ni.. hahaha

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

haha...:P

Jojoe said...

astagfirullahhalazim..... bila manusia rasa riak dan bangga diri dengan apa yg tuhan beri, inila jawabnya... kalo boleh semua dia nak tayang...

Ct Aja said...

baik buka terus, same aje cm2....

qasehraihan said...

alamak!!! ternampak sudaa..hehe
sib baik kita pun ada gtu gak..huahuahua..


ramai gak wat entry pasal minah ni..huh

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

jojoe >> 2la pasal. huhu. smoga kita tak jadi cm2..

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

ct aja >> huhu. taw xpe.

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

kak raihan >> huhu. 2la ...:P mmg ramai kak. hot kowt!

Diya Edhayaa said...

astaghfirullahalazim... dunia da xlme da pn still ade mnusia yg cmni.. bwk2 ler taubat...

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

huhu. makin lame makin ramai kowt yg mcm ni..

.:Nana Farhana:. said...

okey,terlalu seksis..kita yg tgk la tumpang malu..

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

taw xpe weh...adoyai..