.

.

Wednesday, January 2, 2013

. page 2/365 .



Page 2/365.

Hari kedua pada tahun 2013. Hm. Nothing special. Bored. Bored. Bored! Juz wanna go home. Owh. +_+




Semalam rasanya aku susun kemas-kemas beg ni untuk di bawa ke kampus dengan perasaan yang berat.




Alhamdulillah. Dapat duduk kat bilik lama. Dah 3 tahun menghuni di sini. Aras 1. Aras yang sangat privacy dan ohsem. Maklumlah, hanya ada 5 bilik dan semua budak kelas aku. :) Tak payah berebut tandas pepagi. :) Yang penting, macam bawah tanah je aku rasa bila duduk kat sini.



Hari ni tak de ape pon. Assembly kat hall, then amanat bla..bla..bla.. from HEP. Then dapat kad diskaun ni. Lepas tu, dapat jadual kelas yang fully booking! 8.00 a.m - 4.30 p.m. Wow! Sumpah pengsan! +_+


Rasa macam nak balik lah. Haila...minggu ni  tak boleh. Next week kena cari rumah sewa yang dekat dengan tempat praktikum. Hmm. Raya cina jugak la akhirnya.. :'(


p/s : alone again. :)


2 comments:

nadia said...

cikguuuuuuu, jadi cikgu pon homesick jugakkk ke? ;p ingatkan anak murid je.

#ct, murahnya apartment dekat pd yang ct duduk tu. rm180 1 malam? berapa bilik? dekat mana yang? brincang ke? nanti nak pegi lagi kalau ramai2 nak roger ct laaaa

♥ cik kieranaa ♥ said...

@nadia

homesick gop ya. hee.
yup murah sgt. ada 3 bilik. siap ada air panas. area tanah rata. :)
no hal. roger2 je.